vervolg-paginaslider1 Hoofdslider-208-rally-vervolg Vervolg-paginaslider2 Hoofdslider-Peugeot-3008-vervolg vervolg-paginaslider3 Hoofdslider-C3-nieuw-vervolg Vervolg-paginaslider4

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

15 03 2017 foto2a 
Op dezelfde dag als je de overname bekendmaakt van één van de grootste automerken van Europa win je de begeerde titel Auto van het Jaar. De datum 6 maart 2017 is in de agenda van Peugeot met dubbele kleuren omcirkeld. 

Eaupèl - zo, op z'n steenkolen-Frans, werd Opel al snel op de sociale media genoemd. Peugeopel, riep men ook. Tja, ontlaadt maar even met wat grappen, want de serieuze kant van deze zaak is al belangrijk genoeg. Met de acquisitie van Opel wordt PSA Group de op één na grootste autoproducent van Europa (na Volkswagen).

15 03 2017 foto2b

Er is met de acquisitie het duizelingwekkende bedrag van 2,2 miljard euro gemoeid. Voor Opel (en Vauxhall in Engeland), dat al jaren met verlies draait, is de overname goed nieuws, omdat het merk hiermee onder de vleugels komt van de grote, sterke en ervaren speler PSA. Ingewijden voorspellen dat Opel los van GM zich beter kan profileren op de internationale markt. De identiteit van álle merken blijft behouden, belooft PSA-topman Carlos Tavares. Hetzelfde geldt voor de werkgelegenheid bij Opel/Vauxhall.

15 03 2017 foto3

Peugeot 3008 Auto van het Jaar
Dan dat andere grote nieuws: de Peugeot 3008 is verkozen tot Auto van het Jaar 2017. Een fantastische opsteker voor het merk en voor PSA Group. De 3008 maakte van alle dertig (!) deelnemende nieuwe auto's duidelijk de meeste indruk op de internationale jury van 58 autojournalisten uit 22 landen. Opmerkelijk is dat de 3008 de eerste SUV is die de titel wint sinds het initiatief voor de prijs in 1964 werd genomen. Het is bovendien al de vijfde Peugeot die de titel wint, na de 504 in 1969, de 405 in 1988, de 307 in 2002 en de 308 in 2014. Inderdaad, de frequentie waarmee Peugeot wint, neemt zienderogen toe! De 3008 is inmiddels een groot succes; er zijn al meer dan 100.000 orders geplaatst. De kopers kiezen over het algemeen de luxueuze en snelle uitvoeringen.

15 03 2017 foto4

Werkelijk verbruik gemeten
Andere interessant PSA-nieuws is dat het concern de daad bij het woord heeft gevoegd en op de proppen is gekomen met realistische verbruikscijfers voor maar liefst duizend van haar modellen. Tijdens praktijktests met 58 auto's is onder toeziend oog van twee Franse transport- en natuurorganisaties het praktijkverbruik vastgesteld; hieruit kan PSA de 'dorst' van talloze modellen van Peugeot, DS en Citroën berekenen. Een mooi gegeven; wat heb je immers aan verbruikscijfers die ver buiten de realiteit staan?

Actueel

Aangesloten bij:

bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend hetautoservicenetwerk__________________________________________________

find us on facebook


autobedrijf car centre sleeuwijk

De Hoogjens 63, 4254 XV, Sleeuwijk
Tel: 0183-301438

info@carcentresleeuwijk.nl

Openingstijden

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter  icon-facebook   

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

PCA nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig

pca-gratis-apk-grote-beurt